Uitslag kerst-koppelklaverjas-toernooi

2e kerstdag stonden we er voor het eerst alleen voor: het traditionele klaverjastoernooi. De dames van Stichting OranjeFeesten Stompwijk hadden hun kaarten al eerder in de spreekwoordelijke wilgen gehangen. Ik denk dat ik voor bijna het hele dorp mag spreken door jullie hierbij nogmaals te bedanken voor al jullie jaren vol goede zorgen. Niet alleen met kerst maar ook met alle andere activiteiten van de Stichting Oranjefeesten Stompwijk. Gelukkig was Ton Zuidgeest wel gewoon bereid om het wedstrijd secretariaat te bemannen samen met Aad Waaijer. Aad en Ton enorm bedankt voor jullie kennis, ervaring en vooral hulp.

De uitslag van het kaarten: 

1e   Leo en Paul van Santen                                                       6345 punten
2e   Frank van Rijn en Jos Olijhoek                                       6143
3e   Ingrid den Haan en Adrie van Santen                        5976
4e   Sandy van der Salm en Leonie Zuidgeest                5951
5e   Marry de Haas en Angelique van Hoeijen              5877
6e    Nico Bolleboom sr en Ellen Bolleboom                    5747
7e     Trevor van den Berg en John Onderwater           5733
8e     Marco Faas en Ron van Santen                                   5712
9e     Theo de Jong en Petra de Jong                                    5624
10e  Kees van Santen en Bernard Hoogendoorn         5534

De reserveprijs ging – anders dan ik dacht – niet naar het koppel met het minst aantal punten, maar naar het koppel met het aantal punten dat het meest in de buurt kwam van een van te voren gesteld getal. Het was in ieder geval een prijs voor kaartduo van Corrie van der Poel en Jaap de Jongmet 3699 punten.