Net na de feestdagen Meerhorstloop

Om te beginnen namens de organisatie van de Meerhorstloop een fijne kerst en voorspoedig 2019 toegewenst en natuurlijk voor wie het aangaat een sportief 2019. Dit in het bijzonder voor de ons ondersteunende vereniging Stompwijk‘92. Zij en wij zullen de eerste zondag na de Nieuwjaarsactiviteiten klaarstaan om de deelnemers en vrijwillige medewerkers aan onze 36ste Meerhorstloop te ontvangen. Dit is een uitnodiging aan iedereen om zich dan te melden zij het als deelnemer dan wel vrijwilliger. We zijn alweer druk doende alle plekken in te vullen. Mocht u zich vergeten voelen schroom niet om je alsnog aan te melden als vrijwilliger. Voor de deelnemers is het verhaal simpel, zoek uw sportkloffie bij elkaar en vanaf 10.00 uur start de inschrijving in de kantine.

Om 11.30 uur start het loopgebeuren met de kinderen voor hun ruim 1,5 km rondje door de wijk bij het sportterrein. Vanaf 12.00 uur starten de langere afstanden te beginnen met de 5,6 m, 5 minuten later de 10 km en weer 10 minuten later, het is dan inmiddels 12.15 uur, de 15 km. De starts zullen dit jaar worden gedaan door de bekende oud atleet 1500 meter specialist en loopgroep begeleider onder het motto ‘Hollen met Han’, Han Kulker.

De prijsuitreikingen zullen zo spoedig mogelijk na het finishen worden gedaan, en voor alle deelnemers is als gebruikelijk een leuke herinnering plus mandarijn en drinken bij de finish. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld dan wel gefinancierd door: Autobedrijf Luiten, Landbouwmechanisatie en constructiebedrijf luiten, Kantoor Zaal administratie en boekhouding, en Scheria kip, kalkoen en wild.

De prijzen voor de jeugdloop worden beschikbaar gesteld door Maurice van den Bosch kaas e.a.. En de mandarijnen bij de finish door de Coop supermarkt al hier. De frisdrank voor de jeugd komt van Stompwijk’92 zelve. En daarvoor onze hartelijke dank.

Graag zien we u allen zondag 6 januari verschijnen, ook er is dan nog alle gelegenheid iedereen die gemist of vergeten was de beste wensen voor het nieuwe jaar mee te geven.

Namens de organisatie Loopgroep de Trein, Tino Verburg