Een compliment voor Aad Waaijer

Voor de vrijwilligersprijs 2018 is Aad Waaijer voorgedragen door Harddraverijvereniging Nooit Gedacht. In de voordracht staat over Aad:

De officiële functie is penningmeester echter in de ruime zin des woords hij draagt zorg voor: de financiële administratie bestaande uit het bijhouden van de gehele administratie, met de daarbij behorende verslaglegging en daarnaast draagt hij zorg voor de advertenties v.d. sponsoren in onze propaganda, voor het drukwerk, de planning van onze bezetting tijdens de dagen, met de ponyrace is hij rechter van aankomst ed. Daarbij is hij actief bij de op- en afbouw van de dagen.

Resultaat van het werk

De Stompwijkse Paardendagen is een evenement voor jong en oud en bestaat inmiddels 109 jaar. Het evenement staat inmiddels vermeld op de lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed. Het is van een klein dorps door de jaren heen uitgegroeid naar een regionaal evenement met tijdens de kortebaan bezoekers uit het gehele land.

Motivatie

Gedurende 40 jaar heeft Aad zich met hart en ziel ingezet voor onze vereniging. Inmiddels is hij 71 jaar volgens de statuten is 70 jaar de leeftijd om uit te treden. We waarderen enorm wat hij voor onze vereniging heeft betekend een man waarop je kan bouwen en die je kan vertrouwen! Een man van geen woorden maar daden! Hij is een inspirator voor velen en zal betrokken blijven als vrijwilliger van onze organisatie. De Stompwijkse Paardendagen kunnen dankzij de inzet en betrokkenheid van onze vrijwilligers worden georganiseerd.

 Jacqueline van der Krogt, secretaris Nooit Gedacht