Cees Overdevest bedankt Stompwijk

Afgelopen donderdag 13 december heb ik afscheid genomen van Stompwijk en ben ik verhuisd naar Verzorgingshuis Westhoff in Rijswijk. De afgelopen jaren is mijn geheugen steeds verder achteruit gegaan en nu is het moment aangebroken dat ik niet meer zelfstandig kan wonen. Mede door de inwoners van Stompwijk heb ik het zolang kunnen volhouden. Ik heb persoonlijk geen afscheid kunnen nemen, maar toch wil ik een aantal mensen in het bijzonder bedanken:

-De buurtjes Melissa en Léon Janson, Paul en Lia van der Zon, Paul en Anja Rotteveel. Zij stonden altijd voor mij klaar, ook al wist ik het soms niet meer. Ik ben hen zeer dankbaar voor alles wat zij voor mij gedaan hebben.

-Alle overige buren, zonder iemand een woord tekort te doen, die mij hebben geholpen op welke wijze dan ook.

-De medewerkers van Florence voor driemaal zorg per dag, wat hebben zij mij goed geholpen.

-Cors Oudshoorn (Oostvlietweg), hij heeft mij vele zondagen opgehaald om naar de wedstrijden van het 1e elftal van Stompwijk ’92 te gaan kijken.

-Ton Zuidgeest, voor het ophalen voor de kaartavonden op vrijdagavond van de Blesruiters.

-De Coöp, Robert fijn dat ik vanaf het moment dat ik niet meer kon pinnen toch mijn boodschappen mocht blijven doen. Mijn zoon betaalde dan eenmaal per maand de rekening.

-De badmintonners van Stompwijk ’92, ik ging er iedere woensdagochtend graag naar toe.

-De KBO, voor het gezellige kaarten.

Ik hoop zeker nog in Stompwijk op bezoek te komen, dit zal dan zijn met één van mijn kinderen.

Ik heb ruim 65 jaar in Stompwijk mogen wonen, ik heb veel voor de inwoners mogen bouwen en doen, maar ben trots dat mensen zoveel voor mij hebben terug gedaan. Daar is het dorp heel groot in.

Mijn vader kan op dit moment niet meer schrijven, als zoon zijnde heb ik het op deze wijze voor hem geschreven.

Namens de kinderen, Fred Overdevest