Fondsen geven geld voor inrichting Kulturhus

De decembermaand is een tijd van aandacht en geven. Als Stichting Dorpshuis zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we het hele jaar al hebben mogen rekenen op de inzet van veel mensen.

Vrijwilligers en verenigingen

Zo zijn er natuurlijk onze vrijwilligers die de activiteiten organiseren en de contactpersonen van de stichtingen en verenigingen die bij ons ruimtes huren. Maar ook de gemeente Leidschendam-Voorburg die de bouw van het Kulturhus aanstuurt is belangrijk. En we benadrukken ook graag de inzet van aannemer Slim Scholen Bouwen die er een prachtig duurzaam gebouw van maakt.

Stompwijkse bedrijven en verenigingen onmisbaar

Als het gebouw er staat, zijn we er echter nog niet. We willen het ook graag inrichten. Gelukkig kunnen we daarbij rekenen op de steun, kennis en kunde van veel Stompwijkse bedrijven. Ook onze vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat we de kosten betaalbaar kunnen houden.

Giften en fondsen

Tegelijkertijd hebben we als stichting geen groot budget. Dus als we dingen willen, moeten we om de steun van anderen vragen. We hebben wat giften van particulieren mogen ontvangen, waarvoor dank! En ook zijn er fondsen die ons willen steunen. Zo hebben we van het VSB-fonds € 10.000,- ontvangen, van Fonds 1818 € 25.000,- en van het Oranjefonds maar liefst € 30.000,-. We zijn ontzettend blij met deze giften. Door hun bijdragen kunnen we het Kulturhus aankleden met stoelen, tafels, een bar en een kastenwand. Zo kunnen we er écht de huiskamer van ons dorp van maken.

Sponsormogelijkheden

Soms vragen mensen ons of zij onze stichting financieel kunnen steunen. Zij willen graag iets doen voor jong en oud in Stompwijk. Uiteraard is dat mogelijk. Rondom het Kulturhus hebben we diverse sponsormogelijkheden. Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op met Theo van Velzen, 06 – 21 85 36 61. Ieder bedrag, hoe klein ook, is welkom en uiteraard alleen als u het kunt missen. Natuurlijk hopen we u volgend jaar op feestelijke wijze te mogen verwelkomen in het nieuwe gebouw. We verwachten in februari open te kunnen gaan!

Bestuur Stichting Dorpshuis

Theo van Velzen, Aad de Haas, Bert Wolterbeek

en Frank van der Voort

E-mail: info@dorpshuis-stompwijk.nl
Telefoon: 06 21 85 36 61