Thema voor Kerst: Complimenten

De dagen worden korter en ja ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’, alleen in mijn hoofd nog niet. Sint Nicolaas is nog in het land en wij moeten alvast vooruit kijken naar ons Kerstnummer.

Om die reden nodigen wij nu al bedrijven en verenigingen om hun kerstwensen in te leveren. Ook al is internet een stuk makkelijk, wij vinden het toch ook fijn als u hele dorp bij uw wensen betrekt en op deze manier ons weekblad sponsort. Zo zijn en blijven we toch in een blad écht verenigd.

Tevens willen we u uitnodigen om een cadeautje uit te delen of onder de kerstboom van een ander te leggen. Geen echt cadeau maar een lief woordje in de vorm van een compliment. Eerder hadden we spreuken als een hartelijk woord, warmt het hart voor drie maanden. Een vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten, maar de echo ervan duurt eindeloos, aldus moeder Teresa. Als iets fout gaat staan we vooraan om dit te laten weten en maken graag gebruik van sociale media. Als het om complimenten gaat gaan we hier heel zuinig mee om. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg! Maar nu gaan we uitpakken!

Je krijgt 2 weken de tijd om het beste bij de ander te signaleren en dit feit te delen met anderen via het kerstnummer van de Dorpsketting. Denk aan je vriendin, je familie, de juf, de buurman, de supermarkt, je klasgenoot of collega en wat is er leuk aan hen? Wat doen ze goed. Je zal zien dat het steeds makkelijker gaat, je gaat hier oog voor krijgen en daar word je zelf ook weer blij van. We gaan de donkere dagen voor kerst een tikje lichter maken.

Doe je mee?

 Je mag nu al beginnen en onze mailbox staat de komende weken hoopvol open.

Redactie

Een gedachte over “Thema voor Kerst: Complimenten”

  1. Compliment

    Na een jaar van dokters ziekenhuizen operatie wil ik een groot compliment geven aan sjaak de kinderen en kleinkinderen,jullie waren er steeds weer voor mij, ik ga weer gezond het nieuwe jaar in. Bedankt.

Reacties zijn gesloten.