Amnesty International organiseert Write for Rights 2018

Ieder jaar grijpen honderdduizenden mensen overal ter wereld hun pen om te schrijven naar presidenten, ministers en koningen. Er wordt gevraagd om gerechtigheid voor al die mensen die onrecht is aangedaan. Voor mensen die gediscrimineerd worden om wie ze zijn, die vastzitten vanwege hun mening, die gemarteld worden om wat ze geloven. De hoeveelheid brieven zijn van grote waarde. Mensen voelen zich gesteund. Onrecht stopt en ten onrechte vastzittende gevangenen komen vrij.  Op zaterdag 8 december gaan wij in Stompwijk meehelpen en schrijven wij van 10.00 tot 12.30 uur op Meerlaan 6 achter. Voorbeeldbrieven zijn aanwezig, dus iedereen kan meedoen. Kom jij ook? Of kom een voorbeeld halen, schrijf thuis een brief of kaartje en lever dit later weer in. Met z’n allen kunnen wij echt een verschil maken, daar ben ik van overtuigd.

Ria Luiten