Niet 1, maar 2x Gaanders Bierstube !!

Zaterdag 12 en zondag 13 januari zal de jaarlijkse Bierstübe van De Gaanders weer geopend zijn voor een gezellig feest. Wegens het grote succes van de afgelopen jaren, organiseren we een extra dag Bierstübe! Het concept blijft onveranderd namelijk onbeperkt eten aan de gebruikelijke biertafels en banken. Het menu: onbeperkt spare ribs of boerenkool met worst. Prins Marco en Page Jolanda nodigen iedereen uit in hun Stübe om heerlijk te komen eten en te feesten. Voorkeur verdient wel om in Lederhose en Dirndl te komen, om het feest een speciaal tintje te geven. De deuren van De Bles worden op zaterdagavond om 18.00 uur geopend waarna om 19.00 uur het eten geserveerd wordt. Zondagmiddag worden de deuren geopend om 16.00 uur en wordt om 17.30 uur het eten geserveerd. Op deze beide dagen verzorgt Jodelheidi een live optreden tijdens het eten. Deze knotsgekke en rasechte Tirolse dame zal er dan ook een knetterend feest van maken !

Leden van de Gaanders hebben de mogelijkheid om eerder in te schrijven voor de Bierstübe.  Voor leden van C.V. De Gaanders is inschrijving mogelijk vanaf vrijdag 7 december.

Inschrijven voor de Bierstübe is alleen mogelijk via een mail naar info@degaanders.nl of onze site www.degaanders.nl, niet telefonisch. Per groep moet worden aangegeven welke personen lid/geen lid zijn en de daarbij behorende toegangsprijzen. Na het overmaken van het volledige bedrag is de inschrijving definitief, waarna een bevestiging wordt gestuurd.

Voor niet leden zal de inschrijving opengaan op vrijdag 14 december. (aparte opgave vereist).

Prijzen; € 10,- voor leden (eten), niet-leden € 25,-(entrée+eten),

entrée na 20.30 uur, niet-leden € 10,- (leden gratis)

Voor meer Info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders