35e Meerhorstloop

Om alle lopers begeleiders supporters en natuurlijk de vrijwilligers alvast wakker te schudden, de Meerhorstloop komt er aan. De eerste zondag van 2019 starten we met de alweer 35e editie, het 7e lustrum . Als kleinschalig evenement weten we jaar op jaar een groep lopers naar Stompwijk te lokken met ons mooie polder parcours en natuurlijk de gastvrije ontvangst op de Meerhorst. Hiervoor worden de vrijwilligers binnenkort weer aangesproken.

Daar waar het allemaal om draait het lopen start om half twaalf met de kinderen voor hun 1 of 2 ronden door de wijk. Vanaf 12 uur mogen de volwassenen hun beste beentje voorzetten over 5,6, 10 of 15km.

We verwachten heel Stompwijk in wat voor hoedanigheid dan ook zondag 6 januari op of langs het parcours om er weer een gezellige sportieve dag van te maken. En als elk jaar hopen we dat de weergoden ons goed gezind zijn om het een beetje te ondersteunen.

Namens Stompwijk92 en loopgroep de Trein graag tot 7 januari.

Tino Verburg