Beste leden, ereleden, oud-leden en alle anderen die de ijsclub een warm hart toedragen

Hierbij nodigen wij u uit voor onze afsluitavond van het 125 jarig bestaan. Tijdens deze feestelijke avond zal tevens de jaarvergadering worden gehouden en worden de prijzen van de clubkampioenschappen uitgereikt. Ook worden de deelnemers van de sportieve vierkamp in het zonnetje gezet en krijgen zij een mooi aandenken.

Om het jubileumjaar in stijl af te sluiten willen wij u vragen zoveel mogelijk in kleding te komen die past bij 125 jaar geleden, denk aan boerenkiel, wollen muts enz.

Een speciaal verzoek aan iedereen die mee heeft gedaan met de clubkampioenschappen afgelopen voorjaar op de Uithof, zorg dat je erbij bent deze avond, want dan worden ook de prijzen uitgereikt. Dit geldt ook voor alle deelnemers van de vierkamp. Voor alle jeugdleden, het programma na de jaarvergadering start om 19.30 en zal om circa 21.00-21.30 afgelopen zijn. Om 22.00 zullen we de prijzen en aandenken uitreiken voor alle leden vanaf Junioren C.

Om 23.00 zal deze feestelijke avond ten einde zijn.