MS-collecte

Het Nationaal MS fonds houdt van 19 t/m 24 november de landelijke MS collecteweek. Zij zamelen geld in voor onderzoek naar MS. Er is geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Het Nationaal MS fonds financiert meerdere onderzoeken naar MS.

MS- familiestudie

Dit onderzoek gaat over het vergelijken van genetisch materiaal. Onderzoekers verzamelen het DNA van tien families waar van meerdere familieleden MS hebben. Ze leggen het DNA van familieleden met MS naast het DNA van gezonde familieleden. Zo hopen onderzoekers een verandering in het DNA te vinden die een rol speelt bij de oorzaak van MS.

Geef aub gul aan de collectant

Heeft u de collectant gemist dan kunt u een donatie doen via Geef SMS. SMS de letters MS naar4333! Kijk voor meer informatie op www.geefsms.nl

Ook namens Carry v.d. Heyden (coördinator van het MS fonds) alvast hartelijk dank voor uw gift!

Groetjes, Hélène v.d. Bosch