Informatiebijeenkomst groeninrichtingsplan Verbindingsweg

Op maandag 19 november van 19.30 tot 21.00 uur vindt er in Het Dorpshuis een informatiebijeenkomst plaats over het groeninrichtingsplan voor de Verbindingsweg. U kunt dan binnen lopen en uw reactie geven op het ontwerp van dit plan.

Waarom deze bijeenkomst?

Een goede en groene inpassing van de Verbindingsweg in de landelijke omgeving is een belangrijk onderdeel van de plannen. Op hoofdlijnen is de inrichting van de weg en de directe omgeving vastgelegd in het Beeldkwaliteitsplan. Nu maken we de vertaling naar een gedetailleerd plan voor de groeninrichting zoals het er straks ook daadwerkelijk uit komt te zien. Tijdens de bijeenkomst willen we u informeren over het groeninrichtingsplan en van u horen wat u ervan vindt en of u daarvoor nog suggesties heeft.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Uw reactie wordt beoordeeld bij het vaststellen van het definitieve ontwerp van het groeninrichtingsplan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ad de Hoon, Omgevingsmanager Bereikbaar Stompwijk (via email a.de.hoon@lv.nl of tel. 06 53 79 44 55).

De gemeente ziet uit naar uw komst en uw reacties tijdens deze bijeenkomst.