Hallo lieve kinderen van Stompwijk!

Sinterklaas is weer in aantocht.

Wij hopen dat de Sint ook dit jaar weer een bezoekje brengt aan ons in Stompwijk. Als we nu met z’n allen op 25 november om 12.50 uur bij de Hoge Brug heel hard gaan zingen, misschien hoort de Sint ons dan wel en komt hij met ons een gezellig feest vieren in De Bles! Dus warm jullie stembanden alvast maar goed op en kom allemaal naar de Hoge Brug! Weet jij een leuk verhaaltje of een grappige mop, mail deze dan naar sinterklaas@theoutlaws.eu of zet het op http://www.facebook.com/StomwpijkSint/ en wie weet mag jij hem dan wel op de schoot van de Sint komen vertellen.

(Als u als ouder trots bent op uw kind die net iets behaald heeft zoals bijvoorbeeld zijn of haar zwemdiploma, veterstrikdiploma ect. mail dit dan naar sinterklaas@theoutlaws.eu)