Uitreiking VIP-kaarten:

Afgelopen maandagavond 22 oktober was het tijd voor de jaarlijkse uitreiking van de VIP-kaarten. Deze kaarten zijn bestemd om mensen die veel voor onze (dorpse) samenleving/gemeenschap betekenen eens flink in het zonnetje te zetten. De VIP-kaarten worden jaarlijks door Prins, Page en opper uitgereikt.

Dit jaar zijn de VIP-kaarten uitgereikt aan Stef Verburg, hij was zeer verbaasd en blij verrast. Stef is woonachtig aan de Doctor van Noortstraat (het Dokterslaantje) en zet zich al vele jaren in voor onder andere de Adviesraad van Stompwijk en is hier zelfs nog even voorzitter van geweest. Daarnaast is hij vrijwilliger bij het op- en afbreken van de Stompwijkse paardendagen, vrijwilliger bij het weekendkamp van Stompwijk ‘92, vrijwilliger bij de kerk en houdt hij de website van de Stompwijkse IJsclub bij. Ook is Stef zeer actief op het gebied van weidevogels en is dan ook al jaar en dag voorzitter van de weidevogelverening.

Prins Ronald, Page Annemiek en opper Edward hebben Stef flink in het zonnetje gezet. Uiteraard ging deze gezellige uitreiking gepaard met een lekker borreltje.

P.R. De Gaanders