Stompwijk—Foreholte

Stompwijk start in een goede en gesloten organisatie, en krijgt zelfs de eerste kans van de wedstrijd. Na 15 minuten laten we de touwtjes vieren en verliezen we de discipline om goed georganiseerd te blijven staan. In de 16de minuut maakt Foreholte vanuit een hoekschop de 1-0. Na 20 minuten is er een moment van verslappingen, direct profiteert Foreholte weer. 2-0.

Na rust komt Stompwijk beter in het spel en weten we via Enrico en de 53ste minuut ook te scoren. Helaas gaan we bij een hoekschop weer in de fout en al snel is het 1-3. Middels een vrije trap van Enrico maken we de 2-3. De slotfase is voor Stompwijk en de gelijkmaker hangt in de lucht. Helaas ontbreekt het aan een klein beetje geluk, de verdiende gelijkmaker valt niet voor Stompwijk. Weer zien we dat we mee kunnen, maar details en een stukje discipline zorgen er voor dat het te vaak de verkeerde kant op valt.