Inzameling ‘Ieder kind verdient de Sint’ in Stompwijk van start

Het eerste inzamelmoment voor de actie ‘Ieder kind verdient de Sint’  heeft al gezorgd voor een leuke hoeveelheid cadeautjes. Maar natuurlijk  kan er nog veel meer bij. Bedenk dat ook Sinterklaas denkt aan het milieu en aan  hergebruik van speelgoed i.p.v. het weggooien als het niet meer gebruikt wordt. En heel veel gezinnen en kinderen zijn u dankbaar als u een bijdrage kunt leveren aan hun pakjesavond met de kinderen. Want stel je voor dat er kinderen zijn die op 6 december met hun vriendjes geen mooie cadeau-ervaringen kunnen delen.

 Hoe doet u mee? Tot 20 november kunt u gebruikt speelgoed en cadeaus voor kinderen tot en met 12 jaar inleveren. Dit kan op zaterdag 27 oktober van 17.00 uur tot 19.00 uur bij Marianne Turk aan de Dr. van Noortstraat 106. Of na een belletje naar 06-30627336. Spullen bij u ophalen is ook mogelijk. Het volgende inzamelmoment wordt volgende week in de Dorpsketting vermeld.

Met gezellige decembergroet, mede namens het team van vrijwilligers en Marianne Turk