Ontmoetingsdag met een hilarisch tintje

Aflopen dinsdag vierden wij de jaarlijkse Ontmoetingsdag. Om 10 uur hadden wij een mooie viering in de kerk, voorgegaan door Marianne Turk en het parochiekoor. Begeleid door Dini, die na lange tijd weer aanwezig was. Allen bedankt hiervoor. Daarna stond de bus voor ons klaar, om ons naar partycentrum Hijdra te brengen. Maar dat bleek dus wel wat voeten in de aarde te hebben. Bij aankomst in de wijk kon de bus niet verder, door verschillende weg werkzaamheden. Goede raad was duur dus uitstappen maar geblazen. Zien jullie het voor je, ongeveer 60 ouderen waarvan vele slecht ter been zijn. Vrolijk begonnen we aan deze voetreis, niet naar Rome maar wel vele straten verder. Gelukkig werden er met een busje van Hijdra wat mensen van de straat geplukt en naar de koffie gebracht.

Na de koffie kwam de borrel op tafel wat er inging als koek. Wat zoutjes erbij en de soep werd opgediend. Daarna een bordje met broodjes en verschillende lekkerheden waaronder ook de befaamde kroket.

Daarna kwam Kees ons vermaken met zijn accordeon afgewisseld met de piano. We konden volop meezingen met de tekst op het karaokebord, ijverig mee geklikt door Aad Bennis. Die moest dus mee klikken als de volgende dia aan de beurt was. Ook gingen we nog een polonaise lopen.

Trees was al weer volop in de weer, om ons thuis te brengen zonder onze zolen te verslijten en ja hoor de bus stond prima op tijd weer voor de deur. Na nog een drankje en een hapje was deze gezellige dag alweer voorbij.

Het is voor herhaling vatbaar en ik zou zeggen tot volgend jaar.

Ik wil namens ons allen, het bestuur hiervoor bedanken.

Groetjes Ria van Dijk