‘Ieder kind verdient de Sint’ inzameling in Stompwijk

Het heerlijk avondje is weer in zicht. Ook dit jaar zetten tientallen vrijwilligers en verenigingen in samenwerking met Woej zich in voor de kinderen voor wie een zak cadeautjes op 5 december niet vanzelfsprekend is. Met de actie ‘Ieder kind verdient de Sint’ zullen al deze kinderen in Stompwijk, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar en Voorschoten een fijne pakjesavond worden bezorgd.

De laatste week van oktober ontvangen uitkeringsgerechtigden een brief van de gemeente. Ouders met kinderen tot en met 12 jaar kunnen hun kind(eren) opgeven. Dit jaar worden naar verwachting 500 kinderen blij gemaakt met een zak vol ingezamelde cadeautjes. Veelal gaat het om gebruikte cadeaus zoals speelgoed, spellen, puzzels, boeken, creatief en educatie materiaal, knuffels en media cadeaus.

Maar hoe komen we in korte tijd aan 2500 cadeautjes? Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Om er voor te zorgen dat het waardevolle project goed verloopt zullen we ook in Stompwijk kindercadeaus inzamelen. Gemak dient tenslotte de mens! De gebruikte cadeaus kunnen worden afgegeven bij Marianne Turk op zaterdag van 1 tot 3 uur aan de  Dr. Van Noortstraat 106. Of na een belletje naar 06-30627336. Spullen bij u ophalen is eventueel ook mogelijk.

Let er wel op dat de spullen er heel netjes uit dienen te zien, compleet en schoon zijn.  Wie in november mee wil helpen in het inpakstation aan het Fluitpolderplein kan zich ook aanmelden. Want hoe leuk is het als wij met een betrokken team uit Stompwijk kunnen bijdragen aan de lokale wensenlijstjes.
Bedrijven en verenigingen die willen bijdragen in gelden, met vouchers of nieuwe cadeautjes kunnen contact opnemen met Woej 070 205 4750 of mailen naar sint@woej.nl. Voor vragen en opmerkingen kunt u ook bellen naar ondergetekende.

Marianne Turk, tel. 06-30627336