Woej speelgoedfabriek zoekt hulp!

Het heerlijk avondje is weer in zicht. Ook dit jaar zetten tientallen vrijwilligers in samenwerking met Woej zich in voor de kinderen voor wie een zak cadeautjes op 5 december niet vanzelfsprekend is. Met de actie ‘Ieder kind verdient de Sint’ zullen al deze kinderen binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten een fijne pakjesavond bezorgen en daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Vorig jaar zijn er 450 kinderen van 0 tot en met 13 jaar blij gemaakt met een zak vol ingezamelde cadeautjes. Veelal gaat het om gebruikt speelgoed zoals spellen, puzzels, educatie materiaal, boeken, knuffels, elektronica en snoepgoed. Daarnaast wordt het ingezamelde geld besteed aan nieuwe cadeautjes en een extra speelgoed cadeaubon. Om er weer voor te zorgen dat de kinderen cadeautjes kunnen uitpakken op 5 december, zijn er volop handjes nodig tijdens de voorbereidingen!

We zijn opzoek naar echte:

  • Speelgoedinzamelaars om zoveel mogelijk speelgoed te verzamelen;
  • Sponsorjagers die kunnen jagen op leuke pakjes waar de kinderen blij mee zijn;
  • Speelgoedkeurders om te onderzoeken of het ingezamelde, tweedehands speelgoed geschikt is om een volgend kindje blij te maken;
  • Sorteerders die in de Woej Speelgoedfabriek er voor zorgen dat alles goed te vinden is;
  • Inpakkers die met rollen inpakpapier aan de slag gaan om alle cadeautjes tot een waar presentje te maken;
  • En uiteraard zijn we ook op zoek naar speelgoed of andere spullen die uw kind niet meer gebruikt of die u wilt schenken.

Wilt u bijdragen aan een onvergetelijke pakjesavond? Kom dan langs op de Sint info- en aanmeldbijeenkomst op donderdag 11 oktober. Tijdens deze bijeenkomst geven we meer informatie en kunt u vragen stellen.

U bent welkom op de Groene Loper (Van Royenstraat 2, Voorburg) van 13.30 tot 14.30 of op de Plint (Prins Frederiklaan 7, Leidschendam) van 19.30 tot 20.30.

Wel interesse maar niet in de gelegenheid om langs te komen? U kunt ook contact opnemen met Woej voor meer informatie of aanmelden via telefoonnummer 070 405 47 50 of een e-mail sturen maar info@woej.nl.