Kom zaterdag 13 oktober naar de Veiling!!

Aanstaande zaterdag, 13 oktober is het weer zover. Fanfare Juliana organiseert die dag weer haar tweejaarlijkse ‘Fanfare Veiling’! De altijd gezellige veiling begint ’s avonds om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Onder toeziend oog van Notaris Delahaije uit Voorschoten zullen alle unieke, ludieke, zeldzame en gewoon nuttige objecten per opbod verkocht worden. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan goed muziekonderwijs, de aanschaf van nieuwe instrumenten en natuurlijk het organiseren van leuke concerten.

Wij hopen op veel enthousiaste kopers en een mooie opbrengst!

Tot aanstaande zaterdag!

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana

p.s.: We zijn nog altijd opzoek naar goede, mooie, lekkere en spectaculaire veiling items. Heeft u iets moois, leuks of lekkers voor onze veiling? Laat dit dan weten via julianastompwijk@gmail.com, dan nemen wij contact met u op. Of spreek één van onze leden aan! Alvast bedankt!