Je bent nooit te oud om te leren

Afgelopen vrijdag zijn we in het Dorpshuis weer begonnen met het klaverjassen voor beginners en gevorderden. Deze avonden voor jong of iets ouder geven iedereen de mogelijkheid om in een gezellige ontspannen sfeer het klaverjassen te leren of beter onder de knie te krijgen.

Zeven tafels waren er bezet, een ontzettend mooie start voor weer een gezellig klaverjasseizoen. De echte beginners worden opgeleid door twee oude rotten in het vak, Paul van der Zon en Nico van Vliet, die al voor het achtste jaar, met veel geduld de kneepjes van het klaverjassen bij brengen. De rest van de groep leert spelenderwijs.

Dit keer waren er ook weer twee echte beginners bij, waaronder de 80-jarige Aad Overdevest. Aad heeft bijna z’n hele leven op de markt gestaan en heeft nu tijd over. Aad bewijst maar weer dat je nooit te oud bent om te leren. Ook Annemarie, vrouw van Johan, is begonnen. Zij wil graag het spel leren en net zo goed worden als haar man!

Klaverjassen is werken aan je toekomst en brengt vele gezellige uurtjes met zich mee. Denkt u erover om te leren klaverjassen? Niet denken, maar doen! Loop gezellig binnen en doe mee!

Klaverjassen voor beginners en gevorderden is elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Entree € 2,00. Aanmelden is niet nodig, je bent altijd van harte welkom.

Wilma en Anneke