Hang de ballonnen maar op, want het is feest bij Carl Verhagen in Olst!!

Onze dorpsgenoot Carl Verhagen wordt op 14 oktober 50 jaar. Velen zullen zeggen wie is dat nu? Maar zijn klasgenootjes en oude voetbalvriendjes weten vast nog wel wie hij is. Want ondeugend was en is hij wel. Hij is de zoon van Jan en Hannie Verhagen en vanwege een zwaar ongeval op jonge leeftijd is hij al lange tijd weg uit het dorp. Eerst heeft hij in Zoetermeer gewoond, maar daar was weinig te doen voor hem. Daarom is hij daarna naar Olst verhuisd, waar hij op een mooie zorgboerderij woont. Daar verzorgt hij, voor zover het kan in zijn rolstoel, de dieren en wordt bezig gehouden in een woongroep. En nu is het ineens zo ver, kleine jongens worden groot, want Carl wordt 50! En wat zou het leuk zijn als hij op zijn verjaardag een heleboel kaarten ontvangt om hem te feliciteren. Zijn adres is Carl Verhagen, Hengforderweg 2, 8121 PK Olst. Om het nog makkelijker te maken, kun je ook een kaart bij mij in de bus doen, dan neem ik hem mee als we naar zijn feestje gaan. Carl is fan van Feyenoord, houdt van sport en dieren en luistert graag naar muziek van U2.

Carl een hele leuke dag gewenst met veel verrassingen en we proosten op een goed jaar!

Ria Luiten