Badgast neemt afscheid van zwemmen

Afgelopen zondag waren de Nederlands kampioenschappen estafette in Eindhoven. Hier zwommen op dezelfde dag ook de wereldtoppers. Jelsie van Ruijven ging met 4 clubgenoten de strijd aan met andere meiden uit Nederland. Ze moesten 4 nummers zwemmen. Hun team werd uiteindelijk knap 12e.

Bart Pardon mocht ook met zijn clubgenoten de strijd aangaan. Het was voor Bart een bijzondere wedstrijd omdat hij onlangs heeft besloten te stoppen met zwemmen. Hij had de laatste weken toegeleefd naar dit toernooi hoewel het aantal trainingen al wat minder was dan vorig jaar. Op de rugslag wist Bart een knap PR te zwemmen en ook de andere afstanden waren zeker niet onverdienstelijk zodat hij zijn team naar een 6e plek wist toe te zwemmen. Vanaf deze plek wil ik Bart bedanken voor de spanning en de mooie momenten die hij ons als Stompwijkse toeschouwers heeft gegeven.

Ilona van Ruijven