Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg:

“Omgaan met rouw en verlies rond dementie”

Met een naaste met dementie begint het afscheid nemen en het rouwen al lang vóór je diegene verliest aan de dood. Je naaste gaat steeds minder lijken op de persoon die hij/zij ooit was en je kunt steeds minder contact krijgen. Hierdoor neem je beetje bij beetje afscheid. Dat gaat gepaard met ingrijpende en verwarrende emoties, omdat je naaste nog niet echt dood is.  Op dinsdag 9 oktober, om 19.30 uur, zullen René Dullaard en Riekie Esser van Effero, een toelichting geven over deze onderwerpen. René en Riekie zijn beide ervaringsdeskundig op het persoonlijke vlak, in de zorg en nu via hun bedrijf. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.