VrouwActief 11 september

Dinsdag 11 september was onze eerste avond van het seizoen 2018-2019. Fijn dat Conny dit jaar terug is als actief lid. Er waren ook nog 4 introducés en wij hopen dat ze ook gezellig lid worden van VrouwActief.

Deze avond stond in teken van linedance. De les werd gegeven door Stefan Zaal. Hij had 2 dames van de dansgroep gevraagd om te helpen. Iedereen werd uitgenodigd op de dansvloer en veel dames gaven daar gehoor aan. Het begon lekker rustig, maar je moest niet te veel nadenken anders ging je fouten maken. Menige dame zag je afvallen en gaan zitten. Na de koffie gingen we verder en het was erg gezellig. Wij hopen dat iedereen het erg naar hun zin heeft gehad. Wij in ieder geval wel.

De volgende avond is 9 oktober en dan gaan we onder leiding van Marije een (nep) leren armband of sleutelhanger maken. Voor diegene die zich hier nog niet voor opgeven heeft, maar wel mee wil doen: graag opgeven voor 30 september. De kosten voor deze avond zijn € 7,50. Graag overmaken op de bankrekening van VrouwActief. (zet er wel bij armband of sleutelhanger).

Tot dan, Lenie