Uitnodiging MVV-bijeenkomst maandag 1 oktober

Mijn vereniging en de toekomst

Het verenigingsleven zit ons Nederlanders in het DNA. Voor iedere hobby of voor ieder gemeenschappelijk belang bestaat er wel een vereniging.
Of het nu gaat om een wijk-, culturele-, scouting of sportvereniging, het doel is altijd hetzelfde: samen staan we sterk. We vormen een eenheid, we beoefenen en bekostigen gezamenlijk onze hobby, we behartigen gedeelde belangen en dragen bij aan een betere samenleving.

Maar de wereld om ons heen en die van het verenigingsleven verandert. Maar wat zijn nou die trends en ontwikkelingen voor de komende jaren? Waar liggen de kansen en bedreigingen voor mijn vereniging? En wat moet en kan ik daar dan mee? Waar begin ik? Wat levert het me op? Hoe krijg ik mijn vereniging hier enthousiast voor?

Daarover gaat het bij Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) en daar gaan we het over hebben tijdens deze bijeenkomst.

Graag nodigen wij u uit voor deze MVV-bijeenkomst op maandag 1 oktober. Laat u inspireren, doe mee en denk mee.

Praktisch

Maandag 1 oktober 2018,  17.30-21.00 uur

Gemeentehuis, Raadhuisplein 1 Leidschendam  (Raadhuis)

Meer informatie over deze bijeenkomst en het MVV programma vindt hier.

Heeft u nog vragen of zijn er onderwerpen die volgens u absoluut aan de orde moeten komen? Laat het ons weten via mvv@woej.nl of bel met Nancy Verkooijen op 0655624577. U kunt zich hier ook aanmelden of via de site.

Programma

17.30 uur           Welkom met een broodje
18.00 uur           Plenaire start & inspiratie
18.45 uur           Aan de slag I
19.15 uur          Aan de slag II
19.45 uur           Nog even napraten met een drankje