Losloopgebied honden

Het honden uitlaatgebied achter het Klaverblad is nu aan beide  ingangen toegankelijk via een deurtje in het hekwerk. De kant van het Klaverblad is met een tijdelijk klepdeurtje afgesloten, doe de deurtjes rustig open en dicht als je het gebied betreedt of verlaat. Geniet ervan dat jouw hond hier heerlijk los kan lopen en met andere honden lekker kan rennen zonder het gevaar dat ze de weg op schieten. Wel moeten we er met z’n allen voor zorgen dat het gebied schoon en fris blijft, ruim dus jouw rommel op. De zakjes zitten onder in de vuilnisbakken aan weerszijden en vol kunnen ze erin gedeponeerd worden. Hoe dichtbij wil je het hebben! Vorige week met de hoosbuien kon je met droge voeten over het pad en dat was ook de bedoeling van het geheel, een fijne plek voor mens en hond. De speelhoek is aangepast voor wat grotere honden, we hebben bewust voor hout gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling.

Ik bedank de gebiedsregisseur van de gemeente Penchi Harteveld voor haar inzet en Fonds 1818 en Vlietwensen voor hun donaties om het geheel te realiseren. Er komt meer voor kijken dan je denkt en mede dank zij hen is het toch gelukt.

Met een goed idee om jouw buurt te verrijken kun je ook nu nog bij hen terecht, Fonds 1818 bestaat dit jaar nl. 200 jaar en dat willen zij vieren met projecten van burgers. Dus doen!

Veel plezier allemaal, houdt rekening met elkaar, neem je verantwoording qua opruimen en hopelijk geniet iedereen van de uitlaatplek.

Ria Luiten