Let op!!! Ingelaste ledenvergadering Let op!!!

Wij, als bestuur van de KBO-PCOB, afd. Stompwijk, hebben het nodig gevonden om volgende week dinsdagmiddag een ledenvergadering in te lassen. Waarom zult u zich afvragen? Ik zal het u beknopt uitleggen: Binnenkort zal het Dorpshuis sluiten en het Kulturhus worden geopend. Er zal voor ons, en voor u dus ook, veel gaan veranderen en daar maken wij ons grote zorgen over. De huur zal omhoog gaan, dat is logisch, maar dat het zovéél omhoog zal gaan, dat vinden wij een nare ontwikkeling, die wij graag met u willen bespreken. Wij kunnen dat zomaar niet opbrengen en misschien, moeten wij zelfs naar een alternatief gaan zoeken. Wij, als bestuur, kunnen en willen daar niet alleen een stem in hebben, dat heeft u ook!

Daarom vragen wij u: kom op dinsdagmiddag 25 september om 2 uur naar de soos, zodat wij met zijn allen dit probleem kunnen gaan bespreken!

Ik hoop u dat u allen massaal aanwezig wilt zijn.

Tot dan?! Voorzitter KBO-PCOB, afd. Stompwijk, Trees van Velzen