Hans van Benten wint WK pool 2018!

Afgelopen vrijdag vond de prijsuitreiking plaats van de WK voetbalpool. Voor de laatste keer bij Ruud en Jose. Daar hebben we natuurlijk even bij stil gestaan. Altijd stonden de deuren van hun café voor ons open en waren ze sponsor van een mooie prijs. Wij hebben dit zeer gewaardeerd!

Het werd een erg gezellige avond. Ank had met El en Gerda voor een geslaagde loterij gezorgd met leuke prijsjes voor de aanwezigen op de prijsuitreiking. Maar liefst 245 deelnemers hebben dit keer meegedaan, ondanks dat het Nederlands elftal zich niet wist te kwalificeren. Om in de stemming te komen had Mark nog even de mooiste doelpunten op een rijtje gezet en natuurlijk had hij ook de nodige analyses gemaakt van de uitslagen en de voorspellingen. Zo bleek dat er dit keer relatief veel gescoord is en vaak ook nog in blessuretijd. Zou dit komen door de introductie van de videoscheidsrechter (VAR)? In ieder geval hebben een aantal deelnemers door deze doelpunten weer spannende momenten gekend.

De komende twee jaar mag Hans van Benten zich de beste voetbalkenner van Stompwijk en omstreken noemen. Hij is namelijk de winnaar geworden van de pool, mede omdat hij zowel de nummers 1, 3 en 4 goed had voorspeld. Op een verdienstelijke tweede plek is Daan Disseldorp geëindigd voor Kevin van Bemmelen. Ook dit jaar konden deelnemers weer in teamverband meedoen. Dit verhoogt vaak de onderlinge competitie tussen vrienden, ploeggenoten of binnen het gezin. De teamprijs ging dit keer naar de Pisteknallers  van Peet van Viegen en familie.

De volledige uitslag is te vinden op www.voetbalvriendenstompwijk.nl Er zijn nog een paar enveloppen van deelnemers die niet aanwezig waren. Zij kunnen deze ophalen bij Ruud en Jose. Over  twee jaar melden wij ons weer. We hopen dat jullie dan ook weer meedoen.

De voetbalvrienden van Stompwijk (Ank, Mark, Ruud, Kevin & Adrie)