Oproep: Stalling gezocht voor GroenKar Leidschendam-Voorburg!

De vrijwilligers van GroenTeam Leidschendam-Voorburg gebruiken een elektrische tuktuk voor verschillende activiteiten die allemaal zijn gericht op duurzaamheid. Zo wordt er gft en koffieprut opgehaald bij bedrijven en particulieren voor het maken van compost. Ook wordt de tuktuk gebruikt als informatiepunt en eyecatcher op evenementen rondom groen en duurzaamheid.

Met behulp van een donatie van Fonds1818 is de Groenkar weer helemaal opgeknapt en kan weer jaren mee. Het is echter wel belangrijk om de Groenkar droog en veilig te stallen als hij niet gebruikt wordt. Daarom zoeken we een plek waar hij afgeschermd kan staan. Liefst ook met elektriciteit zodat hij opgeladen kan worden als hij stil staat. Welk bedrijf, organisatie of particulier ondersteunt ons vrijwilligersinitiatief en helpt ons aan een goede plek voor de Groenkar?

Kijk voor meer informatie op:

www.groenteam-lv.nl of bel 06 – 52890806.