Midvliet FM live bij de Vlietdagen

In het weekend van 14, 15 en 16 september worden in Leidschendam-Voorburg de Vlietdagen gehouden. Gedurende drie dagen is er heel veel te doen in Voorburg en Leidschendam. De Vlietdagen trekken elk jaar veel bezoekers.

Midvliet is ook dit jaar weer aanwezig. Op zaterdag 15 september van 10:00 tot 16:00 uur zendt Midvliet FM live uit. De mobiele studio in de witte partytent staat opgesteld op de Damlaan in Leidschendam, tegenover de studio van Midvliet. Wie niet naar de Vlietdagen kan komen, kan via de radio een deel van dit evenement meebeleven.

Ook Midvliet televisie is aanwezig en maakt sfeeropnames en interviews die later te zien zullen zijn via Midvliet tv (Ziggo digitaal, kanaal 41 of via midvliet.nl).

In de witte partytent kun je komen kijken hoe de medewerkers van Midvliet het radioprogramma vormgeven vanuit de mobiele studio. Ook zet Midvliet de studiodeur wagenwijd open en kun je of kunt u een kijkje komen nemen in de studio waar de uitzendingen van Midvliet radio en tv vandaan komen.

Kortom: luister zaterdag 15 september naar Midvliet FM voor een sfeerimpressie van de Vlietdagen of kom kijken en breng dan gelijk een bezoek aan de studio op de Damlaan in Leidschendam.