Hondenuitlaat bijna klaar

De afgesloten honden uitlaatplek begint al weer wat groener te worden, het ingezaaide gras komt aardig op. Deze week gaat hovenier Joost Janson een provisorisch hek neerzetten aan het Klaverblad zodat het in ieder geval dicht is en de honden niet meer zo de weg op kunnen schieten. De gemeente zorgt in een later stadium voor een deurtje in het hekwerk. Laten we met z’n allen zorgen dat het schoon blijft en doe de hekken netjes en rustig open en dicht zodat er geen of in ieder geval zo min mogelijk overlast is voor de buurt.

Over een jaar wordt er bekeken of het gefunctioneerd heeft zoals de bedoeling was, een leuke plek waar je met plezier de honden los kan laten en waar je ook nog even een praatje kan maken met dorpsgenoten. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door donaties van Fonds 1818 en Vlietwensen die beiden vertrouwen hebben in dit project. Ook ik geloof nog steeds dat het gaat lukken, dus werk allemaal mee om het te laten slagen.

Ria Luiten