Campagne: Nierziekten genezen

Wellicht heeft u het al gehoord. De Nierstichting bestaat dit jaar 50 jaar. In deze 50 jaar hebben wij al heel wat dromen kunnen realiseren. Maar we zijn er nog niet. Onze ultieme droom is nierziekten genezen.

Tijdens de collecteweek van 16 tot en met 22 september collecteren alle collectanten voor dit specifieke doel. Om de collecteweek meer kracht bij te zetten, draait er op landelijke televisie een commercial. Tevens is de commercial te horen op de radio en te zien online. Wij hopen daarom van harte dat u de Nierstichting een warm hart toe draagt en een donatie aan de collectanten wil geven. Zodat ze niet voor niets aan uw deur komen. Dus van harte aanbevolen, zodat onze ultieme droom werkelijkheid kan worden.

Met vriendelijke groet:

Sonja van Abswoude

(coördinator van de Nierstichting afdeling Stompwijk)