Aanstaande vrijdag uitreiking prijzen WK voetbalpool

Terwijl het Nederlands elftal zijn best doet zich te kwalificeren voor het komende EK voetbal staat ons nog dat geweldige Wereldkampioenschap voetbal van afgelopen zomer op het netvlies. Met prachtige doelpunten en verrassende uitslagen in de eerste ronde. Wie had verwacht dat Duitsland zo snel zou worden uitgeschakeld, de Engelsen het voetbal eindelijk weer eens thuis brachten en Kroatië zou doordringen tot de finale? En wie had voorspeld dat de laatste vier ploegen allemaal uit Europa komen?  Tijd dus om de ontknoping van de WK voetbalpool bekend te maken. Dat doen we als gebruikelijk tijdens een gezellige avond bij Ruud en José. Iedereen is welkom, we zorgen weer voor een leuke omlijsting met onder meer een loterij voor alle aanwezige deelnemers en de prijsuitreiking van zowel de goed geraden einduitslagen van de wedstrijden als het individuele en ploegenklassement. We hopen weer op een grote opkomst! We starten om 20.15 uur.

Voetbalvrienden Stompwijk

Mark, Ruud, Ank, Kevin & Adrie