Eerste voetbalschool bij Stompwijk ’92 groot succes!

Afgelopen week hebben trainers Serge, Gerard en Cock een voetbalweek georganiseerd voor de JO-9 en JO-11 spelers van Stompwijk ’92. Voor een leuk bedrag kon een week lang elke ochtendtraining gevolgd worden van Soccerstars voetbalschool.

Maar liefst 31 spelers hadden zich opgegeven om mee te doen. Het was perfect voetbalweer voor de spelers en de toeschouwers. Helaas nog voor de start van de training maandag brak Lars zijn onderarm. Nadat iedereen van de schrik was bekomen starten de trainers van Soccerstars met de activiteiten. Dagelijks werd er hard aan de techniek gewerkt met leuke trainingen. Zo werd er geoefend op scharen, balbeheersing en koppen. Maar ook de kracht werd op de proef gesteld…. er werden elastieken aan het hek te bevestigd en aan de speler. De speler moest dan de pionnen aantikken terwijl het elastiek weerstand bood.

Naast deze trainingen werd er ook dagelijks een toernooi gespeeld waarbij een prijs gewonnen kon worden. Op maandag werd 1 tegen 1 geduelleerd, op dinsdag 2 tegen 2, en zo door tot vrijdag 5 tegen 5. De spelers waren lekker fanatiek bezig! Op donderdag werd er een circuitwedstrijd gehouden waarbij alle spelers individueel punten kregen voor 8 onderdelen, waaronder hooghouden, snelheid schieten en latje trappen.

Als afsluiting kregen alle spelers vrijdag een mooie medaille. De trainers Serge, Gerard en Cock kregen een trofee van Soccerstars als dank voor de samenwerking. We gaan de ervaringen nog bij de ouders en de spelers ophalen maar voor de trainers Serge, Gerard en Cock was het in ieder geval al een groot succes. Hopelijk kunnen we in de toekomst vaker zoiets in samenwerking met Soccerstars organiseren!