Zangstudio The Voice — KIDZKOOR

Hou jij van zingen en lijkt het jou geweldig om op een podium staan? Meld je dan nu aan voor ons Kidzkoor! Het draait bij ons Kidzkoor om samen zingen en heel veel plezier hebben! Lekker uit je dak gaan met liedjes van jouw favoriete artiest of de grootste hit op youtube want bestaat er iets leukers? Je wordt er blij van, je leert je stem ontwikkelen en grote kans dat je ook leert om meer te durven want je zelfvertrouwen groeit! Natuurlijk gaan we ook optreden en staan er leuke projecten op het programma! (Summerland, theater, studioproducties) Bij voldoende inschrijvingen starten we met onze Kidzklas op donderdag 6 september dus meld je snel aan!

De lessen vinden wekelijks plaats op donderdag van 15.30-16.30 uur. (tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er géén lessen)

  • Locatie : Zangstudio The Voice, Hoefblad 21 te Stompwijk
  • Zangcoach : Marian Pijnaker
  • Periode :   van september t/m juni
  • Kosten en/of aanmelding: www.zangstudiothevoice.nl
  • Leeftijd : tot 13 jaar
  • (Vanaf 14 jaar kunnen talenten doorstromen naar onze selectiegroep).