VrouwActief programma seizoen 2018-2019

Over mooi weer hebben we niet te klagen gehad deze zomer, zelfs een beetje te warm om actief bezig te zijn. Of toch lekker gefietst, gewandeld of gezwommen? En ook was het super barbecueweer. In de avond was het goed toeven buiten, het leek wel Zuid-Europa. Nu de meeste mensen weer terug zijn van hun vakantie, willen wij ons programma voor het seizoen 2018-2019 onder jullie aandacht brengen. Totaal 9 dinsdagavonden, te beginnen in september en de laatste avond in mei. Aanvang 20.00 uur en we eindigen meestal om 22.00 uur, maar vorig seizoen liep het geregeld een beetje uit, juist omdat het zo interessant en gezellig was.

Heb jij op de dinsdagavond niets te doen ? En wil je graag kennismaken met dorpsgenoten in een ontspannen sfeer? Kom dan vrijblijvend kijken in september of geef jezelf alvast op, we hebben nu 50 leden en daar kunnen er nog genoeg bij, want de Bles is groot genoeg.

Zet deze data alvast in jouw agenda!

  • 11 september opening van het seizoen, dansen o.l.v. Stefan Zaal
  • 09 oktober creatief met Marije
  • 13 november filmavond in bioscoop de Bles
  • 11 december lekker eten, thema …..land ?
  • 08 januari Senior Web over omgaan met smartphone en tablet
  • 12 februari rondleiding bij Luiten Food
  • 12 maart knutsel-frutsel
  • 09 april jaarvergadering, aansluitend lezing lymevereniging
  • 14 mei sport en spel, jeu de boule les

De contributie hebben we laag kunnen houden op € 35,-, zodat dit geen beletsel hoeft te zijn om te komen. Ook Marian Pijnacker houdt rekening met VrouwActief door met haar koor de week ervoor en erna te repeteren. Contributie graag overmaken op bankrekening NL57 RABO 0304469807 t.n.v. VrouwActief.

Namens Bestuur VrouwActief, Ria Luiten