Proefles volgen tijdens Trias try out

Op zaterdag 1 september zijn er bij Trias, Centrum voor de Kunsten gratis proeflessen muziek, dans, theater en beeldend te volgen tijdens de Trias Try Out. De Trias Try Out is van 10:00 tot 12:00 uur bij Trias aan de Cor Ruysstraat.

Tijdens de Trias Try Out zijn er proeflessen van 30 minuten te volgen. Bijvoorbeeld proeflessen dans, zoals hiphop, klassiek ballet, streetdance of breakdance. Probeer een instrument uit en volg een proefles piano, viool, harp, gitaar, fluit, keyboard, slagwerk of zang. Kinderen die willen acteren, kunnen een proefles theater of musical volgen en kinderen die met hun handen aan de slag willen, kunnen aanhaken bij de Kunstklas. Ook de jongste doelgroep vanaf 2 jaar kan samen met papa of mama een proefles komen volgen.

De Trias Try Out vindt plaats bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. De Try Out begint om 10 uur en er kan ingesprongen worden bij proeflessen elk half en heel uur. Het rooster en meer informatie is te vinden via de agenda op www.stichting-trias.nl