Midvliet FM live bij Cultureel Zomerfestival

Zaterdag 25 augustus wordt op de Julianabaan in Voorburg de negentiende editie van het Cultureel Zomerfestival gehouden. Dit festival markeert het begin van het culturele jaar. Een enorme keur aan culturele, sportieve en maatschappelijke organisaties uit Leidschendam, Voorburg en Stompwijk laten zich zien in een informatiestand, met voorbeelden van workshops of demonstraties. Daarnaast zijn er de podia met optredens van artiesten uit de regio.

Midvliet is ook dit jaar weer aanwezig. Van 10:00 tot 16:00 uur zendt Midvliet FM live uit. De mobiele studio is dit jaar opgesteld in een partytent naast de bibliotheek. Midvliet zal de hele dag live verslag doen van het evenement. Wie niet naar het Cultureel Zomerfestival kan komen, kan via de radio het festival meebeleven.