Feestelijke Open Dag bij de Jeugdtheaterschool LV!

Houdt je kind van optreden, acteren en zingen? Dan is de Open Dag van de Jeugdtheaterschool op zaterdag 25 augustus the place to be. Van 14.30 tot 16.30 kan je in Theater Ludens dansen, improviseren en zingen. Tijdens de Open Dag is iedereen van zes tot en met achttien jaar welkom om mee te doen met korte theater- en musicalworkshops.

Wil je kind na de zomer aan de slag met een theater- of musicalcursus in Voorburg? Kom dan naar de Open Dag om te proeven van ons theater- en musicalaanbod. Na een feestelijk onthaal is er om de dertig minuten een workshop, waar bepaalde aspecten van de cursussen worden belicht. Er kan ook aan allebei de workshops worden meegedaan! Na afloop krijgt iedereen die heeft meegedaan een goodiebag mee naar huis.

Verhinderd op 25 augustus of zeker zijn van een plekje voor de cursussen? Je kan je al inschrijven voor de korte cursussen en de jaarcursussen via www.stichting-trias.nl. De Open Dag vindt plaats tijdens het Cultureel Zomerfestival (www.cultureelzomerfestival.nl), waar je ook Theater Ludens en Trias kan vinden met een stand voor vragen. Meer informatie over de Open Dag is te vinden op www.stichting-trias.nl of www.theaterludens.nl.