Elfde editie ‘Boerendag’in aantocht!

Voor de elfde keer al weer staat de Zoetermeerse Boerendag op de planning! Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 1 september van 11.00 tot 17.00 uur!

De Boerendag wordt zoals altijd gehouden in de Dorpsstraat die met haar authentieke uitstraling een natuurlijke achtergrond vormt voor de activiteiten die deze zaterdag plaatsvinden. En er valt opnieuw heel wat te zien en te beleven! Om 11.00 uur gaat de Boerendag van start met demonstraties oude ambachten, kunnen de kinderen spelen met de geitjes van de Kinderboerderij, krijgen we boerenbezoek en boerinnetjes delen allerlei hapjes en lekkernijen uit. De Boerenband zorgt voor vrolijke muziek. De kids kunnen creatief aan de slag bij de Lepel-Opleukerij, waar zij een houten lepel mogen beschilderen. Wie wil kan zich laten schminken en bij ’t Dierenparadijs mogen konijntjes geknuffeld worden. Tevens kan men Harrie de Haan vandaag tegenkomen. Ook de populaire kids-held Shaun het Schaap brengt deze zaterdagmiddag een bezoekje aan de Dorpsstraat. Alle attracties zijn gratis toegankelijk.