Doe meer met uw schrijftalent

Komend najaar zijn er bij de Bibliotheek aan de Vliet verschillende mogelijkheden om uw schrijftalent te ontdekken of te vergroten. Er komt een Schrijfcafé en we organiseren een basiscursus en een vervolgcursus Creatief Schrijven. Al deze activiteiten worden begeleid door Sylvia Roes.

 Basiscursus Creatief Schrijven

Vindt u het leuk om te spelen met taal en wilt u weten of creatief schrijven iets voor u is? Doe dan mee met de basiscursus creatief schrijven. U maakt kennis met het schrijven van proza, non-fictie en poëzie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten verkent u creatieve mogelijkheden. Tijdens de lessen schrijft u veel en krijgt u elke keer een opdracht mee. Deze opdracht wordt in de volgende les besproken. Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. 6 lessen in Rijswijk en Voorburg

 Vervolgcursus Creatief Schrijven

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus, maar u kunt deze cursus ook apart volgen. Met speelse opdrachten zet u uw verbeelding aan het werk. U leert gemakkelijker, beter en origineler te schrijven. U gaat aan de slag met proza, poëzie en andere tekstvormen. Thuis werkt u een opdracht uit. In de volgende les krijgt u reacties van de docent en uw medecursisten. Ook hier geldt: schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel. 6 lessen in Rijswijk en Voorburg

 Meer informatie en aanmelden

Sylvia Roes is schrijfdocent en zij gaf al verschillende succesvolle schrijfcursussen bij de bibliotheek. Zij heeft haar eigen praktijk: de Toverpen. Op www.bibliotheekaandevliet.nl kunt u alle informatie terugvinden. Aanmelden kan via de website of aan de balie in de bibliotheek. Wij wensen u veel schrijfplezier toe!