Ouderenwens nog niet ingediend?

Op vrijdag 5 oktober geeft ook Gemeente Leidschendam-Voorburg weer uitvoering aan de Nationale Ouderendag, georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds. Op deze dag vervullen vrijwilligers wensen van ouderen die eenzaam zijn, slecht ter been, of zich een uitje zelf moeilijk kunnen veroorloven. Inmiddels zijn er al tientallen wensen binnen, maar er is nog genoeg plaats voor meer. Heeft u de eerste aankondiging gemist of het opgeven nog even voor u uit geschoven, aarzel dan niet langer en dien die wens dan nu in. Bent u circa 70 jaar of ouder en is het bovenstaande op u van toepassing, maak uw wens dan kenbaar op één van de volgende manieren:

Via de website van de Nationale Ouderendag: www.nationaleouderendag.nl

Of vul een wenskaart in en stuur deze op naar het lokaal comité. Wenskaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij de verschillende woonzorgcentra in Leidschendam en Voorburg. Of stuur een e-mail aan: leidschendam-voorburg_ouderendag@ouderenfonds.nl of bel met de voorzitter van het lokaal comité, Maria van den Akker, 0712-054000. Wensen moeten uiterlijk 15 augustus binnen zijn. De organisatie ziet uw wens graag tegemoet.

Na de mooie ervaringen doen veel vrijwilligers van vorig jaar ook deze keer weer mee. Maar meer wensen betekent een grotere behoefte aan vrijwilligers. Je zult begrijpen dat de voorbereidingen tijd kosten, dus geef je nu al op via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer.