Fietsen bij Traban Trarbach

 

 Nooit van gehoord? Toch wel. Vorig jaar stond een stuk in onze Dorpsketting Het ligt in Duitsland aan de Moezel tussen Cochem en Trier. Wij hadden het uitgescheurd en dit jaar kwam het goed van pas. Er is een bed- en breakfast wat wordt gerund door twee ex-Zoeterwouwers. Makkelijk: even bellen of mailen en je bed staat klaar. Net als overal was het natuurlijk warm. Maar het mooie uitzicht langs de Moezel deed het goed. En de verzorging was prima. ’s Morgens uitgebreid ontbijten en

‘s  Avonds afkoelen in de tuin. Sjon Vaneman en Tina Zwijnenburg hebben beide lang in de zorg gewerkt. En dat is te merken. En ze hebben ook een website. www.haus-am-kurpark.info

En nu kijken ze natuurlijk in ieder geval in de Dorpsketting. Tot ziens!

Agnes van Boheemen- Vollebregt