Nieuw sportprogramma bij Midvliet FM

Op Midvliet FM is vanaf maandag 3 september tussen 19:00 en 21:00 uur het programma ‘Sporttribune’ te beluisteren. Dit programma gaat elke maandag de sportactiviteiten in Wassenaar, Leidschendam, Voorburg en Stompwijk op de voet volgen. Het programma ‘Sporttribune’ zal gemaakt worden met de sportverenigingen en individuele sporters in Wassenaar, Stompwijk, Leidschendam en Voorburg.

Sportliefhebbers kunnen vanaf 3 september elke maandagavond tussen 19:00 en 21:00 uur terecht bij Midvliet FM voor een terugblik op het afgelopen sportweekend, analyses, reacties, samenvattingen en vooruitblikken.

Elvis lookalike in Kakafonie Midvliet FM

Op zondag 12 augustus om 12:30 uur is er een speciale gast in Kakafonie bij Midvliet FM, nl: Elvis Presley. Of eigenlijk zijn lookalike Aad Maas. Aad is als The King geregeld te zien op braderieën, feesten en evenementen. Wat hem zo aanspreekt in Elvis die overleed op 16 augustus 1977 en waarom hij door het leven gaat als Elvis Presley horen we uit zijn eigen mond in Kakafonie.

Op zondag 12 augustus om 12:30 uur kun je bij Midvliet FM in Kakafonie nader kennismaken met Elvis-lookalike Aad Maas. Natuurlijk draaien we muziek van Elvis en als je Midvliet tv aanzet, kun je zien hoe Aad eruit ziet.