Kunst in de tuin 2018

Voor het tiende jaar exposeert Ankie van Rongen-Olsthoorn bronzen en stenen beelden en keramiek in de tuin van Hoeve Aurora, Wilsveen 33 Leidschendam.  Ook exposeert en verkoopt ze door haar vervaardigde glazen sieraden.  In de paardenstal zijn prachtige foto’s en tekeningen te zien van Maud de Winter.

De expositie vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 augustus van 11.00 – 17.00 uur.

De boerderij ligt vlak bij de beroemde drie molens, langs de oude weg tussen Leidschendam en Zoetermeer. Op het erf is voldoende parkeerplaats, maar bij mooi weer kan men beter op de fiets komen, de omgeving leent zich prima voor het maken van een mooie fietstocht. Koffie, thee, sapjes en de inmiddels bekende lavendelkoekjes staan klaar! Wilt u alvast wat objecten bekijken?

Zie www.ankievanrongen.nl.