Beste allen,

Vorige week maandagmiddag is Nel Hoogervorst-Vogelaar gevallen tijdens het wandelen met een bekende in de Geerpolder. Ze kwam ten val tijdens een epilepsie aanval en was gelijk buiten bewustzijn. Hierbij is een trauma arts ingevlogen per helikopter en die heeft haar ter plaatse in slaap gebracht en heeft een beademingsbuis aangebracht.

Onze moeder is 4 dagen buiten bewustzijn geweest en ging daarna reageren op reflexen en aanspreken. Het letsel bestaat uit schedelbasisfractuur, gebroken neus, pols en kaak. Ze is op dit moment van de IC overgeplaatst naar een verpleegafdeling en is aanspreekbaar en van de beademing af. Herstel en revalidatie zal volgen. Tot zover de stand van zaken. Verdere updates volgen via FB.

Wij zijn tevens nog op zoek naar de persoon die eerste hulp heeft geboden bij het ongeluk. Wij hebben vernomen dat het een vrouw met grijs haar, brildragend en rijdend in een jeep zou moeten zijn.  Wij zoeken haar om te bedanken.

Groet, Ronald en Angela Hoogervorst,

Contact via ronald.hoogervorst@upcmail.nl