Landlevenfair

Op zaterdag 21 juli stonden we weer met ons vaste groepje: Tim met zijn zusje Eline en nichtje Emma en ons nieuwe Opkikkerambassadeur Maureen met de Opkikkerkraam op de Landlevenfair tijdens de Stompwijkse Paardendagen/kermis.

We verkochten weer veel zelfgemaakte spullen zoals de goedlopende gehaakte opkikkersnoeppotjes, opkikkerkaarten, leuke droomvanger hoefijzers, de grabbelton en diverse andere leuke spullen! De mensen weten ons wel te vinden en geven soms ook hun zelfgemaakte producten om te kunnen verkopen! Heel erg bedankt hiervoor! Want al het geld gaat naar Stichting Opkikker die er voor zorgt dat zieke kinderen in Nederland een super leuke dag beleven met hun familie!

Ook wij hebben zo’n dag beleefd en dat was geweldig, en zo bijzonder dat je even niet meer aan je ziekte en ziekenhuis denkt. Dus daarom zetten wij ons in als Ambassadeur van de Opkikker!

Ook onze vaste schminkgroep met Karin Kerkvliet, Maroeska van Marwijk, Laura v.d. Bos en Wendy Koot, willen we graag extra bedanken omdat ze het hele jaar door willen schminken voor de Opkikker! De kinderen vinden het geweldig wat ze schminken! En komen steeds weer bij hun terug! Het was weer een geweldige en zonnige middag en we hebben veel geld opgehaald voor de Opkikker!

Ook erg bedankt bestuur van Nooit Gedacht voor deze mooie middag op de fair!

Groetjes van Opkikkerambassadeurs, Tim Koot en Maureen Soonius