Van de redactie:

Voor alle duidelijkheid, we komen volgende week dus niet uit. Ik weet het: we gaan elkaar missen, de week erop komt alles weer goed. Bezorgers let op de vervanging van je wijk, zodat gedurende je vakantie het leesplezier gewoon doorgaat.

We zoeken voor de gelegenheid nog iemand die in de week van 30 juli de Dorpsketting bij Schoorwijk (1) en Marienpark (5 stuks) wil brengen. Als je nu toch naar de markt gaat kunt u deze Dorpskettingen uit de bak voor de pastorie pakken en meenemen naar Leidschendam, de huisnummers staan erop. Laat het wel even weten via ons emailadres: redactie@dorpsketting.nl

Dan zijn we erop gewezen dat onze Dr. van Noortstraat en 30km zonegebied is, dit wil zeggen dat er sprake is van gelijkwaardige kruisingen. Rechts heeft in dat geval voorrang dat geldt dus voor de Huyssitterweg en de Kniplaan. Voorbij de ‘Nieuwe huizen’ begint de 60 km zone, dus verkeer vanaf de Tuinbouwweg heeft GEEN VOORRANG! Ook bij de Bles heeft het verkeer van rechts voorrang. Trouwens de Meerlaan is ook 30 km zonegebied. Is het anders dan horen we het wel.

De kermistent staat er al. Je kan merken dat ze 109 jaar ervaring hebben, want de voorbereiding lopen weer ontzettend soepel. Er is overal bedrijvigheid waarneembaar. Kijk verder op de site voor leuke filmpjes in en rondom Stompwijk, zo ook het midzomerontbijt.

Petra