Poldercross 2.0

Het was in 2011 voor het laatst dat Nut en Vermaak een poldercross georganiseerd heeft. Maar in het kader van het 125 jarig bestaan van deze ijsclub is het idee ontstaan om tijdens de Paardendagen samen met Nooit Gedacht de cross nieuw leven in te blazen. Deze poldercross 2.0 is onderdeel van de meerkamp die met hulp van andere Stompwijkse verenigingen wordt georganiseerd zoals o.a. de Toerclub die de 11 Dorpentocht voor zijn rekening nam.

De poldercross wordt gehouden op de zaterdagavond van de Stompwijkse Paardendagen. Na de Landleven Fair wordt het terrein ingericht als een ware hindernis baan. Over en door de sloten, over klimwanden en onder obstakels door. Een uitdagende tocht van 2 km.

Inschrijven individueel of per groep kan vanaf 18.00 uur in de tent op het kermisterrein. Start voor kinderen van 10 tot 14 jaar om 19.00 uur, inschrijfgeld is € 2,— . Start voor personen vanaf 15 jaar om 19.30 uur, inschrijfgeld is € 7.50.

Het parcours is een 2 km lange tocht door de polder en sloten op en rondom het feestterrein. Het zal bestaan uit twintig hindernissen van verschillende aard zoals klimobjecten, evenwichtstoestellen, glijbanen etc. Het is een prestatieloop – geen wedstrijd – dus tijd doet er niet toe zodat als je absoluut geen nat pak wil oplopen je altijd nog een ommetje kan maken! De origineelste outfit wordt beloond met een prijs. We verwachten een groot aantal deelnemers dus schrijf je op tijd in! Deelname is op eigen risico!

Voor meer vragen kunt u terecht bij poldercross@ijsclubstompwijk.nl of op de websites van www.ijsclubstompwijk.nl of www.stompwijksepaardendagen.nl

 

2 gedachten over “Poldercross 2.0”

Reacties zijn gesloten.